Майже 1500 пацієнтів за рік: маємо одне з найпотужніших в Україні ортопедо-травматологічних відділень

Майже 1500 пацієнтів за рік: маємо одне з найпотужніших в Україні ортопедо-травматологічних відділень

По допомогу та консультацію до цих фахівців їдуть пацієнти з різних куточків України. Вони проводять найскладніші операції, опановують нові техніки та ставлять на ноги дітей з найскладнішими випадками. Йдеться про команду ортопедо-травматологічного відділення. Його основним завданням (з цілодобовим травматологічним пунктом)  є організація та  надання:

– планової та невідкладної стаціонарної допомоги хворим із травмами та захворюваннями опорно-рухового апарату дітям області віком від 0 до 18 років;

– невідкладної амбулаторної допомоги (травматологічний пункт) хворим із травмами опорно-рухового апарату дітям області віком від 0 до 18 років;

– невідкладної стаціонарної нейрохірургічної допомоги дітям області віком до 3-х років з ізольованою травмою голови та віком до 18 років з поєднаною травмою.

Ортопедо-травматологічне відділення розгорнуте на 45 ліжок, з них:

20 травматологічних для дітей;

20 ортопедичних для дітей;

5 нейрохірургічних для дітей.

Щорічно отримують високоспеціалізовану медичну допомогу  у стаціонарі відділення  близько 1 тисяча 400 дітей, спеціалізовану медичну допомогу  в травмпункті  майже  10 тисяч дітей, консультативну медичну допомогу в ортопедичному кабінеті консультативної поліклініки більше 3 тисячі 500 дітей.

Вам також може бути цікавим...

Comments are closed.