Найкраща дяка медикам – почута від колись найменших пацієнтів

Найкраща дяка медикам - почута від колись найменших пацієнтів

Важко повірити, але на світлинах діти, які були пацієнтами нашого неонатального центру. Ювелірними пацієнтами з критично маленької вагою!

Кабінет катамнестичного спостереження за новонародженими дітьми, які отримували лікування та знаходились на виходжуванні у відділенні новонароджених та недоношених дітей продовжує свою роботу на базі Неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні.

Головні завдання катамнестичного спостереження – раннє виявлення можливих порушень розвитку (рухова спроможність, слух, зір, сон та пильнування, увага, мова) у дітей та запровадження схем лікування, консультацій та досліджень, моніторинг соматичних порушень (слухових, зорових, дихальної системи, органів травлення), оцінювання об’єму та реабілітаційних можливостей в залежності від ризику розвитку неврологічних ускладнень.

На базі катамнестичного кабінету нашої лікарні дитина може отримати консультацію педіатра-неонатолога, дитячих невролога, ортопеда, офтальмолога, імунолога, логопеда, фізичного ерготерапевта та інших спеціалістів за потребою.

Доступні також лабораторні, ультразвукове та рентгенологічне обстеження.

Телефон посту: 55-99-38

Вам також може бути цікавим...

Comments are closed.