Локомоторна терапія на тренажері LokomatPro

Локомоторна терапія на тренажері LokomatPro

Адміністрація закладу вдячна голові Черкаської обласної державної адміністрації Табурцю Ігорю Івановичу за сприяння в фінансовій підтримці з метою проведення дороговартісного технічного обслуговування роботизованої системи для локомоторної терапії “LokomatPro”.

LokomatPro – це унікальна високотехнологічна реабілітаційна роботизована система, яка навчає пацієнта ходити або допомагає покращити навички ходьби.

Переважна категорія дітей, які проходять курс реабілітації на тренажері «LokomatPro» – це діти хворі на дитячий церебральний параліч. Крім даної категорії дітей, також отримують реабілітацію діти після проведення ортопедичних операцій, з наслідками оперативних втручань з приводу онкопатології головного мозку та ін.

Дана методика має позитивний результат в комплексній реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, сприяє формуванню навичок самостійної ходи, покращення рухової активності, зменшення спастики, збільшення об’єму рухів в суглобах нижніх кінцівок, покращення психоемоційного стану дитини, підвищення мотивації дитини до реабілітації.

Центр реабілітації дітей Черкаської обласної дитячої лікарні надає безкоштовно реабілітаційні послуги дітям  відповідно до умов  Договору з НСЗУ (Національна служба здоров’я України) про надання медичних послуг дитячому населенню за програмою медичних гарантій. 

Зокрема, закладом заключено Договір про надання реабілітації дітям за такими напрямками:

  1. «Медична реабілітація немовлят, які народилися передчасно та/або хворими, протягом перших трьох років життя»
  2. «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах».
  3. «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у амбулаторних умовах»

Вам також може бути цікавим...

Comments are closed.